Advertisement

Manavgat Yangın - Kv 7ow38 Yplsm : Bölgede zeytinlik, defne ve badem bahçelerinin yanı sıra ormanlık alanda da yangın zarara yol açtı.

Manavgat Yangın - Kv 7ow38 Yplsm : Bölgede zeytinlik, defne ve badem bahçelerinin yanı sıra ormanlık alanda da yangın zarara yol açtı.. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Manavgat haberleri ve en sıcak haber başlıkları burada! İlk yangın haberi kırsal yeniköy mahallesi'nden geldi. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Türkiye, dün öğlen saatlerinde manavgat'tan gelen yangın haberiyle büyük sarsıntı yaşadı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı. Manavgat'taki yangın mezarlıkları bile küle çevirdi haberi ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Yangın nedeniyle 3 mahalle boşaltıldı. Manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz. Korkunç görüntüler antalya'nın manavgat ilçesine bağlı yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda büyük bir yangın çıktı.

Vrh5rxnab5oxjm
Vrh5rxnab5oxjm from im.haberturk.com
Ekiplerin bölgedeki çalışmaları devam ederken, çalışmalarla ilgili bilgi veren tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli. The fire has reached the district center in manavgat. Korkunç görüntüler antalya'nın manavgat ilçesine bağlı yeniköy mahallesi'ndeki ormanlık alanda büyük bir yangın çıktı. Kanalımıza abone olmak i̇çin : Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Gün ağarınca bölgeden gelen görüntüler ise felaketin boyutunu gözler önüne serdi. Manavgat'taki yangın kareleri yürek burktu. En hızlı şekilde kontrol altına alınmasını, söndürülmesini ve en az can kaybıyla atlatılmasını diliyoruz.

Manavgat orman i̇şletme müdürlüğü'ne bağlı yangın söndürme helikopterinin yanı sıra 5 arazöz, 2 tanker ile antalya büyükşehir belediyesi itfaiyesine bağlı 3 arazöz ve manavgat belediyesi'ne ait 2 tankerin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürülerek soğutma çalışmalarına başlandı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Yangında beş dönüm orman ve makili kalan zarar gördü. Sabah saatlerine kadar büyüyen yangın başka bir alana daha yayıldı. Gün ağarınca bölgeden gelen görüntüler ise felaketin boyutunu gözler önüne serdi. Yangının ilk çıktığı noktaya 25, manavgat merkeze ise 4 kilometre uzaklıktaki mahalle jandarma… Antalya'nın manavgat ilçesinden gelen yangın haberi, türkiye'yi üzüntüye boğdu. Yangının son yıllarda bölgede çıkan en büyük yangın olduğu ifade edilirken, alevlerin. Manavgat'ta çıkan yangında 2 dönümlük kızılçam ormanı zarar gördü. Yangının neden çıktığını merak eden vatandaşlar, manavgat yangını sabotaj mı kaza mı? En hızlı şekilde kontrol altına alınmasını, söndürülmesini ve en az can kaybıyla atlatılmasını diliyoruz. Manavgat felaketinin sonucu gün ağarınca ortaya çıktı! Manavgat orman i̇şletme müdürlüğü'ne bağlı yangın söndürme helikopterinin yanı sıra 5 arazöz, 2 tanker ile antalya büyükşehir belediyesi itfaiyesine bağlı 3 arazöz ve manavgat belediyesi'ne ait 2 tankerin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürülerek soğutma çalışmalarına başlandı. Türkiye, dün öğlen saatlerinde manavgat'tan gelen yangın haberiyle büyük.

Manavgat yaniyormanavgat'ta yangın,manavgat yangın son dakika,manavgat haber Manavgat felaketinin sonucu gün ağarınca ortaya çıktı! Türkiye, dün öğlen saatlerinde manavgat'tan gelen yangın haberiyle büyük sarsıntı yaşadı. Yangının ilk çıktığı noktaya 25, manavgat merkeze ise 4 kilometre uzaklıktaki mahalle jandarma… Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

5wavpliiltvcim
5wavpliiltvcim from www.bursahaberdar.com
Gece boyunca esen şiddetli poyraz nedeniyle alevler ulukapı sülek mahallesin'e kadar geldi. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya akseki kepez beleni mahallesi'nde 82 yaşındaki bir vatandaşımız vefat etmiştir. Sözen, yangın devam ediyor hala atlatmış değiliz, söndürme çalışmalarımız devam ediyor. dedi. Manavgat orman i̇şletme müdürlüğü'ne bağlı yangın söndürme helikopterinin yanı sıra 5 arazöz, 2 tanker ile antalya büyükşehir belediyesi itfaiyesine bağlı 3 arazöz ve manavgat belediyesi'ne ait 2 tankerin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürülerek soğutma çalışmalarına başlandı. Son dakika habere göre antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 2 dönüm kızılçam ormanı zarar gördü. Yangın nedeniyle akseki'nin kepezbeleni mahallesi ile manavgat ilçesine bağlı karavca, güzelyalı, saraçlı, çeltikçi ve ulukapı mahalleri'ndeki bazı evler boşaltıldı. İşte, manavgat'taki yangın mezarlıkları bile küle çevirdi haberi ile ilgili son durum, video ve ilgili flaş haberler!

When this happens, it's usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it's been deleted.

Ormanlık alanda saat 12.00 sıralarında başlayan yangın,… Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Yangın nedeniyle 3 mahalle boşaltıldı. Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla yayıldı. Manavgat kaymakamı mustafa yiğit, yangının yerleşim yerlerine doğru ilerlemeye devam ettiğini söyledi.si̇de kavşaginda da yangin çiktiekipler yeniköydeki yangına müdahale ederken ikinci bir yangın haberi ise kent merkezinden geldi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını. This content isn't available right now. Kanalımıza abone olmak i̇çin : Ekiplerin bölgedeki çalışmaları devam ederken, çalışmalarla ilgili bilgi veren tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli. Türkiye, dün öğlen saatlerinde manavgat'tan gelen yangın haberiyle büyük. Temmuz 28, 2021 in business leave a comment on manavgat'taki yangın derhal derhal denetim altına alınmadı by admin ziraat ve orman bakanı bekir pakdemirli, dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu ve kültür ve gezim bakanı mehmet nuri ersoy, antalya manavgat'ta çıkan yangınla ilgili açıklama yapmış oldu. When this happens, it's usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it's been deleted. Son dakika manavgat yangın haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor.

Dün öğle saatlerinde manavgat'ın yeniköy mahallesinde başlayan ve büyüyerek 4 farklı noktada gün boyu ilerleyen yangına müdahale devam ederken yeni detaylar da gelmeye devam ediyor. Ormanlık alanda saat 12.00 sıralarında başlayan yangın,… İlçenin dört ayrı noktasında başlayan kısa sürede büyüyerek ilçe merkezine kadar ulaştı. Gece boyunca esen şiddetli poyraz nedeniyle alevler ulukapı sülek mahallesin'e kadar geldi. Gün ağarınca bölgeden gelen görüntüler ise felaketin boyutunu gözler önüne serdi.

Dyzs4qlnwet Rm
Dyzs4qlnwet Rm from ichef.bbci.co.uk
When this happens, it's usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it's been deleted. Manavgat'ta çıkan yangında 2 dönümlük kızılçam ormanı zarar gördü. Sarılar jandarma karakolu karşısında orman ve makilik alanda çıkan yangına orman i̇şletme müdürlüğü'ne ait beş arazöz, dört su tankı, üç ilk müdahale aracı, bir yangın söndürme. Türkiye, dün öğlen saatlerinde manavgat'tan gelen yangın haberiyle büyük sarsıntı yaşadı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. The fire has reached the district center in manavgat. Manavgat'taki yangın kareleri yürek burktu. Kavaklı, sarılar, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa.

İlk yangın haberi kırsal yeniköy mahallesi'nden geldi.

Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Ekiplerin bölgedeki çalışmaları devam ederken, çalışmalarla ilgili bilgi veren tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli. Antalya #manavgat 'ta 2 ayrı noktada çıkan orman yangını, yerleşim yerlerine doğru ilerliyor. Manavgat yangın jul 28, 2021 jul 28, 2021 by aa.com.tr a major forest fire in turkey's mediterranean district of manavgat has left several people injured, the country's agriculture and forestry minister said late wednesday. Meteoroloji'den manavgat'taki yangın bölgesiyle ilgili korkutan uyarı orman yangının yerleşim yerlerine sıçraması ile mücadele eden antalya'nın manavgat bölgesine meteorolojiden korkutan bir uyarı geldi. Manavgat'taki yangın kareleri yürek burktu. Kavaklı, sarılar, kalemler ve yeniköy mahallelerindeki ormanlık alanda, henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın paniğe neden oldu. Sarılar jandarma karakolu karşısında orman ve makilik alanda çıkan yangına orman i̇şletme müdürlüğü'ne ait beş arazöz, dört su tankı, üç ilk müdahale aracı, bir yangın söndürme. Manavgat orman i̇şletme müdürlüğü'ne bağlı yangın söndürme helikopterinin yanı sıra 5 arazöz, 2 tanker ile antalya büyükşehir belediyesi itfaiyesine bağlı 3 arazöz ve manavgat belediyesi'ne ait 2 tankerin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürülerek soğutma çalışmalarına başlandı. Sözen, yangın devam ediyor hala atlatmış değiliz, söndürme çalışmalarımız devam ediyor. dedi. When this happens, it's usually because the owner only shared it with a small group of people, changed who can see it or it's been deleted. İlk yangın haberi kırsal yeniköy mahallesi'nden geldi.

Posting Komentar

0 Komentar